Flagranke

Som så mange andre ville jeg gerne hækle en flagranke, men jeg kunne ikke finde nogle opskrifter, hvor vimplerne blev pæne nok til mit kritiske øje. Derfor lavede jeg min egen opskrift på flaget. Håber i tager godt imod den og jeg vil blive glad, hvis I deler jeres færdige arbejde med mig på instagram og tagger @thildescrochetandknitting #flagranke

  • Flagranke hækleopskrift:

Mørkerødt garn

1. omg: 18lm

2. omg: 17fm + 1lm

3. omg: 14fm + 2sm + 1lm

4. omg: Spring første maske over, 14fm + 1lm

5. omg: 11fm + 2sm + 1lm

6. omg: Spring første maske over, 11fm + 1lm

7. omg: 10fm + 2i1 + 2lm

8. omg: 13fm + 1lm

9. omg: 12fm + 2i1 + 2lm

10. omg: 15fm + 1lm

11. omg: 14fm + 2i1 + 2lm

12. omg: 17fm og afslut.

– Hæft enderne

Hvidt garn:

Korset hækles med km, der laves igennem arbejdet.

Start i den midterste række i vimplen  5 masker inde og lav km ned til splitten, vend om på modsatte side af flaget med en lm og der laves km hele vejen tilbage, der vendes igen med en lm og laves 5 km hen til, hvor du startede starten. Nu drejes arbejdet og laves km, så du danner korset.

Find noget flot garn til din flagranke her hos: Rito

3 Replies to “Flagranke”

  1. Kan du evt lave en video af hvordan du laver korset? Jeg har lidt svært ved at forstille mig hvordan man laver det i midten af det hele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *